Derby

Fanorna vajar, gudarnas gyllengula näktar flyter, Berlusconi har fixat frisyren hos jugoslaven på hörnet, de svarta kajorna kvittrar mot den blå sommarhimlen och Uppsala bubblar av förväntningar och lokalpatriotism. Det är förstås derbydags mot lillebror. Men vad är det som låter, vad är det som stör den svalkande, harmoniska aftonen i Staden? Är det något knattrande? Ja, bestämt, låter det inte så? Det är Gröna Stå från Enköping som tagit sig hit på traktorer med flak. Det är sant, förra året gick det till så. Bondjävlar. De hade mage att ta poäng också. Men i år, i år är de ute i ett hopplöst ärende. Flott-Bosse, aka TV-Bosse, aka Idiot-Bosse anför ett lag bestående av hopplösa DVD-juggar (östeuropeér som värvats utan nämnvärd scouting). I år får de vackert kila hem efter matchen med jordfräsen mellan benen. Bönder. Bönder.

Kommentarer
Postat av: Katta

Hejsan!
Allt bra med dig?

Ha en trevlig kväll! :)

2008-05-28 @ 22:44:50
URL: http://fakkors.blogg.se
Postat av: mikaela

du vet att du älskar både bönder och östeuropéer.

2008-05-29 @ 11:40:57
URL: http://deardiary.blogg.se
Postat av: Anders

Skalman säger: Det finns för många tävlingsknasar. Men ändå: krossa Enköping! Hurra, så lätt det går att vara supporter. Hammarbys videojuggar är en klassiker annars.

2008-05-29 @ 12:19:59
Postat av: Anders

Snackade just med Bulten. Han ska ta traktorn själv från Knivsta så det lär bli en hel del varvande av motorerna utanför Flurran!

2008-05-29 @ 12:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0