the RAF of England shot them down!

den brittiska versionen av allsång på skansen är ju onekligen aningen mindre slätstruken än vår svenska dito. och därigenom desto mer tilltalande - anders lundin (eller vem fan som leder spektaklet nuförtiden): se och lär. monkey see, monkey do. för den som undgår att lista ut sammanhanget, så nej, det är inte vm i nazireferenser - det är fotbolls vm i tyskland -06.



verkligen ett bakslag för läktarkulturen och de allmäna festligheterna att england missade att kvalificera sig till sommarens em. packade, rödlätta, överviktiga män från de märkliga öarna västerut som kastar lite stolar och sjunger om RAF:s stordåd är ju intimt förbundna med, och i det närmaste oskiljaktiga från, mästerskap i fotboll.

till den som tvivlar kan jag säga att detta inlägg inte är det minsta ironiskt. jag får konvulsioner och obehagliga rysningar när jag ser svenska fans, iklädda blågula aftonbladetperuker, ansiktsbemålade och med gigantiska plasthänder sjunga "andra sidan är ni klara...", på internationella mästerskap. fy!

Kommentarer
Postat av: mikaela

sassa brassa mandelmassa! icke att förakta, det är ju t o m på hexameter!

2008-05-01 @ 20:51:55
URL: http://deardiary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0